Aanbod

Elke student/leerling wil graag met een mooi rapport naar huis komen. Jammer genoeg lukt dit niet altijd door bepaalde redenen. Het vinden van de juiste studiemethode biedt mogelijkheden om de gewenste schoolresultaten te kunnen behalen. Ik begeleid studenten en leerlingen hier graag bij en samen kunnen we op zoek gaan naar de geschikte studiemethode. In een eerste intakegesprek bekijken we samen welke begeleiding nodig is en hoe ik daarbij kan helpen.

Contact

Je kan bij mij terecht na afspraak op maandagavond en woensdagnamiddag van 12h30 tot 17h30 in Calfit.

Voor meer informatie of een afspraak kan je me bereiken op:

T: +324 74 33 92 67

E: shana_robberecht@hotmail.com

 

Meer over mezelf

Door mijn job als leerkracht secundair onderwijs en bijkomende masterstudie opleidings- en onderwijswetenschappen, heb ik expertise opgebouwd in het schoolsysteem. Hierdoor heb ik een goed idee van wat verwacht wordt van leerlingen/studenten en op welke manieren zij daarmee kunnen omgaan.

Voor wie?

Zowel leerlingen/studenten uit het lager, secundair als hoger onderwijs, kunnen bij mij terecht voor de nodige ondersteuning. Ik help je graag verder!

Soorten coaching:

  • Huiswerkbegeleiding: Lukt het maken van huiswerk niet goed? Samen kunnen we hieraan werken. Leerlingen of student kunnen individueel begeleid worden bij het maken van schooltaken en het inoefenen van de leerstof voor toetsen/examens.
  • Examenbegeleiding: Samen maken we een realistische examenplanning en zorgen we voor de nodige samenvattingen en structuur om te kunnen slagen voor een examenreeks.
  • Individuele studiecoaching: Hou je niet van leren op school? Vind je de juiste motivatie niet? Heb je te weinig zelfvertrouwen? Vind je het moeilijk om een goede balans te vinden tussen ontspanning en schoolwerk? Heb je een leerstoornis die voor jou het leren moeilijker maakt? Krijg je maar geen structuur in je schoolwerk? Samen gaan we op zoek naar een geschikte studiemethode die helpt en gaan we aan de slag om structuur en stabiliteit te zoeken.
  • Bijles in economische vakken (boekhouden, economie, recht, verkoop, kantoor,…) & Nederlands: ondervind je problemen bij één van deze vakken? Als gediplomeerd leerkracht economische vakken (economie, boekhouden, verkoop, kantoor, recht,…) en Nederlands kan je bij mij terecht voor al je vakinhoudelijke vragen en kunnen we samen aan de slag gaan om jouw resultaten voor deze vakken verbeteren.

Tarieven: 

Soort coaching

Tarief per uur

Tarief per pakket

Huiswerkbegeleiding

30 euro

 

 

op aanvraag

 

Examenbegeleiding

30 euro

Individuele studiecoaching

30 euro

Bijles (economische vakken & Nederlands)

30 euro

 

Shana Robberecht

0474/33 92 67

shana_robberecht@hotmail.com

Studiecoach